Mezedes menu

Van woensdag t/m vrijdag

Met trots presenteren wij ons mezedes menu. Waar u met uw gezelschap voor € 38,50 per persoon (kinderen van 4 tot 12 jaar 20,50) onbeperkt kunt genieten van een culinaire reis door de Mediterrané.

Per persoon geven wij u de vrijheid om maximaal 3 gerechten per ronde bestellen. U heeft tot 21.15 uur de tijd om warme gerechten te bestellen. Een uitschieter voor een nagerechten bieden wij u graag.

Uw volgende bestelling nemen wij graag aan wanneer de vorige genuttigd is. Om onnodige verspilling te voorkomen hanteren wij een meerprijs voor restanten. Voor koude gerechten is dit € 1,00 en voor warme gerechten € 1,50.

Ons mezedes-concept is geldig van woensdag tot en met vrijdag en is niet geldig op feestdagen. Ook is dit concept niet geldig in combinatie met andere kortingen
of aanbiedingen.

Wanneer uw gezelschap uit 8 of meerdere personen bestaat, serveren onze koks een speciaal samengesteld menu waar wij rekening houden met uw wensen.
Heeft u een voedselallergie en weet u niet zeker welke gerechten u kunt bestellen?
Vraag dan naar onze allergieën kaart.

VEGETARISCHE MEZEDES

  • 1. Tomatosoupa

    Vegetarisch

  • 2. Kruidenboter

    Op Griekse wijze

  • 3. Chtipiti

    Pittige feta tapenade

  • 4. Tzaziki

    Griekse yoghurt met komkommer, knoflook en verse dille

  • 5. Feta

    De bekende Griekse kaas, wordt geserveerd met tomaat, olijfolie en oregano

  • 6. Elies/Pepieres

    Griekse Kalamata olijven met pittige peperoni’s

  • 7. Saganaki

    Gebakken fetakaas met een krokant korstje

  • 8. Pantzari salat

    Frisse rode bieten salade op basis van mayonaise en Griekse yoghurt

  • 9. Spanakopita

    Knapperig bladerdeeg gevuld met spinazie en fetakaas

  • 10. Mantaria feta

    Champignons uit de oven, in romige fetasaus met Hollandse kaas

  • 11. Griekse pita

    Brood van de grill

  • 12. Gigantes

    De bekende grote witte bonen in tomatensaus

  • 13. Aubergines

    Bereid op traditionele wijze in tomatensaus, uit de oven

  • 14. Frites

    Geserveerd met mayonaise

  • 15. Rijst

    Traditionele Griekse witte rijst, met diverse groenten in tomatensaus

  • 16. Florines gemisto

    Gegrilde paprika gevuld met fetakaas en tomatensaus

  • 17. Choriatiki

    Gemengde Griekse salade met olijven, pepers en feta

  • 18. Laganosalata

    Griekse wittekool salade

  • 19. Melitzane salata

    Aubergine salade

  • 20. Fasolakia

    Sperziebonen in tomatensaus

  • 21. Vegetarische dolmadakia

    Sperziebonen in tomatensaus

  • 22. Aardappel kroket

    Twee stuks

  • 23. Falafel

    Balletjes van kikkererwten en tuinbonen

  • 24. Krikitraki

    Griekse pasta bereid op traditionele wijze

MEZEDES VAN VLEES

  • 25. Kreatasoupa

    Griekse vlees- groente soep

  • 26. Keftedakia

    Gekruide gehaktballetjes in een heerlijke tomatensaus

  • 27. Dolmadakia

    Druivenbladeren gevuld met rijst en gehakt, geserveerd met een boter-citroensaus

  • 28. Giros

    Gesnipperd pikant varkensvlees van de draaigrill

  • 29. Giros saganaki

    Gesnipperd pikant varkensvlees in tomatensaus gegratineerd met kaas

  • 30. Sikotakia

    Gebakken kalfslevertjes met uitjes

  • 31. Suzuki

    Gekruid rundergehakt van de grill

  • 32. Kotopoulo giros

    Gesnipperde kipfilet van de draaigrill met pikante kruiden

  • 33. Kotopoulakia

    Gebakken kippenboutjes

  • 34. Bifteki tiri

    Gekruid rundergehakt van de grill gevuld met fetakaas

  • 35. Psanonefri

    Varkenshaas van de grill

  • 36. Paidakia

    Gegrilde lamskotelet

  • 37. Kotopoulou souflaki

    Stukjes kipfilet aan een spies van de grill

  • 38. Souflaki

    Spies van varkensvlees van de grill

  • 39. Moussaka

    Ovenschotel bestaande uit laagjes van aardappel, aubergine, courgette, gehakt en bechamélsaus

  • 40. Tiganaki

    Stukjes ossenhaas en varkenshaas in de pan bereid met paprika, ui en champignons in demi-glacésaus, gegratineerd met kaas

  • 41. Tiganaki kotas

    Stukjes kipfilet in de pan bereid met ui en champignons, in een tomaten-champignonsaus gegratineerd met kaas

  • 42. Filet du Tournedos

    Ossenhaas van de grill

  • 43. Bekri meze

    Varkenshaas gebakken in een pikante tomatensaus

  • 44. Gefrituurde kip

    Lekker krokant met chilisaus

MEZEDES VAN VIS

  • 45. Garidessalata

    Garnalencocktail met stukjes appel en whiskeysaus

  • 46. Garides me philo

    Grote garnalen in philodeeg

  • 47. Tonosalata

    Romige tonijnsalade

  • 48. Tarama

    Mousse van viskuit en aardappel

  • 49. Garides me saltsa

    Grote garnalen met champignons in een pittige tomaten-kaassaus

  • 50. Tiganita kalamaria

    Gebakken inktvisringen met remouladesaus

  • 51. Midia tiganita

    Gebakken mosselen met een romige knoflooksaus

  • 52. Kavouri tiganita

    Gebakken krabklauw met chilisaus

  • 53. Panga tiganita

    Gebakken pangafilet met een krokant korstje met knoflooksaus

  • 54. Solomos grill

    Gegrilde zalmfilet

  • 55. Bakaljaros

    Gebakken kabeljauwfilet

  • 56. Krokante garnalen

    Geserveerd met chilisaus

DESSERTS

  • 57. Baklava

    Traditioneel zoetgebak met slagroom

  • 58. Casata

    Een plakje heerlijke ijstaart van drie verschillende smaken met slagroom

  • 59. Peche melba

    Vanilleroomijs met stukjes perzik, aardbeiensaus en slagroom

  • 60. Dame Blanche

    Vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom

  • 61. Dame Noir

    Chocoladeroomijs met chocoladesaus en slagroom

  • 62. Jiaourti me meli

    Griekse yoghurt met honing en walnoten

  • 63. Orea Eleni

    Vanilleroomijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom

  • 64. Coupe Corfu

    Vanilleroomijs met Griekse mandarijnenlikeur en slagroom

  • 65. Banaan royaal

    Stukjes banaan met bananenroomijs, chocoladesaus en slagroom

  • 66. Frauvla

    Aardbeienroomijs met aardbeiensaus en slagroom

  • 67. Vatómouro

    Frambozensorbetijs met slagroom

  • 68. Glace kanella

    Kaneelijs met slagroom